Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Ράχες: Εκδήλωση με θέμα τον Εκφοβισμό (ΦΩΤΟ & VIDEO)


Ράχες: Εκδήλωση με θέμα τον Εκφοβισμό
Στην εκδήλωση με θέμα τον Εκφοβισμό, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου στις Ράχες, με πρωτοβουλία του Διαδραστικού Συλλόγου Ραχών "ΑΛΟΠΗ", παραβρέθηκε η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου, η οποία δήλωσε: 

"Στο Γυμνάσιο Ραχών βρέθηκα σήμερα, 06 Μαΐου 2023, όπου είχα την τιμή να παρακολουθήσω και να συμμετέχω στην εκδήλωση με θέμα τον Εκφοβισμό, μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Διαδραστικού Συλλόγου Ραχών ΑΛΟΠΗ σε συνδιοργάνωση με την Πρότυπη Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και την Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής.
 
Με ομιλητές αξιόλογους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχικής Υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς και δικηγόρους, απαντήθηκαν καίρια ερωτήματα γύρω από το σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα που λέγεται εκφοβισμός, τις μορφές του αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης και στήριξης των «θυμάτων» του.

Χαιρετίζω την πρωτοβουλία του Διαδραστικού Συλλόγου Ραχών ΑΛΟΠΗ για τη διοργάνωση αυτής της τόσο σημαντικής εκδήλωσης και εύχομαι να αποτελέσει παράδειγμα για τη διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων, που θα συμβάλλουν στην έγκυρη ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τόσο ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα.
 
Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές. Η αποτελεσματική αντιμετώπιση και η εξάλειψη του φαινομένου του εκφοβισμού είναι ευθύνη όλων μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *